Hulpverlening

ehbo-opevenementen-icoonWord hulpverlener!

Wil je je EHBO vaardigheden in de praktijk brengen?
Wil je voorstellingen en evenementen bijwonen?
En daarmee ook nog geld verdienen voor de vereniging, zodat de contributie laag kan blijven!

Word hulpverlener!

Onze vereniging verzorgt regelmatig de EHBO bij activiteiten, sportwedstrijden, toernooien, evenementen en voorstellingen. We hebben
nu ca. 30 hulpverleners. Toch lukt het ons niet aan alle vragen om hulpverlening te voldoen. Daarom zoeken we uitbreiding van ons hulpverlenersteam. Ook als je maar een paar keer per jaar een paar uurtjes kunt, ben je welkom bij de hulpverlening. Je tekent zelf bij een activiteit in en kiest dus zelf of en wanneer je kunt.

Interesse?

Neem contact op met
Marten Rosing, tel.: 035 – 603 01 90
Of via de mail: hulpverlening@ehbosoest.nl

Met grote regelmaat wordt de EHBO Vereniging Soest gevraagd assistentie te verlenen bij sportieve of culturele evenementen van klein tot groot, zoals optochten, Carnaval, Sinterklaasintocht, activiteiten van sportverenigingen, scholen, het Gilde en het Oranje Comité.
Ervaren EHBO-ers zijn op vrijwillige, maar niet vrijblijvende, basis aanwezig, wanneer onze inzet wordt gevraagd en er voldoende EHBO-ers beschikbaar zijn. Tijdens de hulpverlening zijn onze EHBO-ers goed herkenbaar aanwezig en voorzien van EHBO-materialen.

Heeft u een geldig EHBO diploma en wilt u eventueel ook gaan hulpverlenen? Neem dan voor meer informatie contact op met Marten Rosing. Stuur een mail naar: hulpverlening@ehbosoest.nl.

Organiseert u een evenement waarbij aanwezigheid van EHBO-ers gewenst of verplicht is? Vult u dan het formulier evenementenhulp in en stuur dat op naar hulpverlening@ehbosoest.nl.  Onze vereniging hanteert twee verschillende tarieven. Eén voor niet-commerciële evenementen en één voor commerciële evenementen. Tevens is het mogelijk om tegen meerprijs onze duidelijk herkenbare, blauw/gele EHBO-tent te laten plaatsen. Zeker op grotere evenementen weten uw gasten de hulpverleners eenvoudiger te vinden en is behandeling in een afgeschermde ruimte mogelijk.

Voor de hulpverleners: het meest actuele overzicht met aanvragen gaat u naar hulpverlening rooster met beveiligd  wachtwoord.

Aanvraagformulier-Evenementenhulp