Hulpverlening

ehbo-opevenementen-icoon

Professionele ondersteuning

KNV EHBO afdeling Soest heeft als doel de bevordering van de verlening van eerste hulp bij ongelukken. Sportverenigingen, instellingen en organisaties kunnen een beroep doen op de inzet van professionele hulpverleners tijdens het evenement. EHBO Vereniging Soest wordt regelmatig gevraagd assistentie te verlenen bij sportieve of culturele evenementen van klein tot groot, 

EHBO Soest beschikt over een groep ervaren vrijwilligers die met grote regelmaat worden gevraagd en ook worden ingezet als professioneel hulpverlener wanneer zich een ongeval situatie zich voordoet. De EHBO hulpverleners zijn altijd minimaal met twee personen en duidelijk herkenbaar en voorzien van professionele materialen.

EHBO Soest hanteert twee verschillende tarieven. Eén voor niet-commerciële evenementen en één voor commerciële evenementen. Tevens is het mogelijk om tegen meerprijs onze duidelijk herkenbare, blauw/gele EHBO-tent te laten plaatsen. Zeker op grotere evenementen weten uw bezoekers / gasten de hulpverleners eenvoudiger te vinden en is behandeling in een afgeschermde ruimte mogelijk.

Organiseert u een evenement waarbij aanwezigheid van EHBO-ers gewenst of verplicht is? Op de pagina links kunt u het aanvraagformulier hulpverlening downloaden. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met  Mathilda Bies

Tel:  0617365107 > hulpverlening@ehbosoest.nl 


<Actueel  Hulpverlenings Rooster>


Word hulpverlener!

Wil je de opgedane theoretische kennis én praktische EHBO vaardigheden in de praktijk brengen? Vind je het leuk om bij grote of kleine evenementen herkenbaar aanwezig te zijn? Dan ben je van harte welkom als erkend hulpverlener bij EHBO vereniging Soest.  Je tekent zelf bij een activiteit  of evenement in en je geeft zelf je beschikbaarheid aan.  Jouw inzet is alleen mogelijk met een geldig diploma eerste hulp.

Het actuele overzicht met aanvragen is afgeschermd met een wachtwoord. Kan je niet inloggen of wil je meer informatie?

Neem contact op met  Mathilda Bies – Tel:   0617365107 –  hulpverlening@ehbosoest.nl