Opleiding Reanimatie & AED

ehbo-reanimatie-icoon

Als elke seconde telt!

Een hartstilstand is een levensbedreigende situatie waarbij reanimatie, indien snel gestart, een kans op herstel kan betekenen. Met de AED (Automatische Externe Defibrillator) kan (geheel automatisch) een stroomstoot worden toegediend waardoor het hartritme weer normaal kan worden. Blijf niet toekijken en volg de opleiding reanimatie inclusief gebruik van een AED apparaat. 

Je wilt geen diploma eerste hulp behalen?  Volg dan de opleiding reanimatie met  bediener Automatische Externe Defibrillator AED met het diploma van de Nederlandse Hartstichting. In twee  lesavonden leer je de theoretische- en praktische vaardigheden om professioneel te reanimeren in combinatie met het AED apparaat.  De opleiding reanimatie én bediener AED kost all-in € 35,00 per cursist. Ben je geslaagd dan kan je met diploma reanimatie ook burgerhulpverlener  in de gemeente Soest worden.

<<< EHBO Soest is erkend reanimatiepartner van de Nederlandse Hartstichting>>>

Aanmelden

Bij voldoende aanmeldingen met een maximum van 10 cursisten start de Koninklijke Vereniging EHBO afdeling Soest in het voorjaar 2022  met de erkende opleiding voor het diploma reanimatie inclusief bediener AED.

Op de pagina links kan je het inschrijfformulier – aanmelding opleiding – downloaden. Heb je meer informatie nodig? Stuur jouw mailbericht naar:  reanimatie@ehbosoest.nl